RobotForum 2020

Molde
22.09.20 - 23.09.20

Konferansen tidligere kjent som: Forum for Automatisk Produksjon

NFEA og Norsk Industri sin årlige teknologi-konferanse!

RobotForum er et nytt navn på en ‘gammel’ konferanse i regi av Norsk Industri og NFEA. Industrien i Norge stilles stadig overfor økede krav til effektivisering og lønnsomhet, og en løsning i så henseende er økende grad av automatisering og introduksjon av roboter.  Vi ønsker å understreke at dette er møteplassen du skal delta på dersom du lurer på hvordan du skal komme i gang med din robotløsning, sjekke ut hva som er mulig, sjekke hva andre produsenter har fått til – evt. ikke fått til, snakke med leverandører og integratører, og øke din kompetanse om denne teknologien ved at forsknings- og utdanningsmiljøer bidrar som foredragsholdere.

Industrien på Mørekysten har hatt en spennende utvikling de siste årene, og vi arrangerer veldig relevante bedriftsbesøk som en del av konferansen. Bedriftsbesøk på årets konferanse vil foregå hos Wonderland AS og Plasto AS på Åndalsnes. Wonderland AS har siste året kjørt i gang en ny linje for madrassproduksjon, og dette prosjektet får vi høre detaljert om.  Videre har Plasto AS automatisert kontinuerlig i en årrekke, og de vil gi oss innsyn i hvilke vurderinger de har gjort, og gjør fortløpende.

Vi ønsker å skape en teknologimøteplass som skal bidra til å styrke verdiskapning, lønnsomhet og konkurranseevne ved bruk av roboter og automatiserte løsninger i industrien. Vi inviterer spesielt industriledere, produksjonsledere, akademia og alle som vil holde seg oppdatert på det som skjer innenfor robotteknologi og automatisering i Norge.

Velkommen til en utrolig spennende konferanse i Molde og Åndalsnes!

Praktisk informasjon

Tid

22.09.20 - 23.09.20

Programkomité

  • Komiteleder: Frode Grimsbø (KUKA Nordic Norway)
  • Håkon Langdal (Goodtech ASA)
  • Bjørn Øvsthus (Mjøs Metall AS)
  • Tord Ytterdal (RobotNorge AS)
  • Pål Ystgaard (SINTEF)
  • Torstein Tærum (Norsk Industri)
  • Karin Sundsvik (NFEA)
  • Tonje Olsen (NFEA)