Bli med til Nordens største robotmesse

R-22 arrangeres i Odense i Danmark 23. - 25. mars, og NFEA er partner til messen. Vi inviterer med oss norske deltakere til messen og byr på Get Together, eget seminar, egen dag med bedriftsbesøk og selvsagt besøk på messen.

SISTE NYTT: Messen BLIR arrangert, det er mer enn 100 bekreftede utstillere, NFEAs seminar er fullbooket, en rekke norske deltakere er påmeldt!

R-22 er et gratis arrangement for sluttbrukere og fagfolk innen bransjer som bygg, landbruk, produksjon, energi, ingeniørfag og andre næringer. Robotmessen har fokus på implementering, og her kan du få gode råd fra virksomheter, som allerede selv har tatt  i bruk roboter og droner.

Onsdag 23. mars:  Besøk gjerne messen. NFEA  arrangerer Get Together onsdag kveld på Hotel Odeon i Odense sentrum. Du finner egen påmelding for dette på EVENTSIDEN.

Torsdag 24. mars: Det blir besøk på messen, samt at NFEA arrangerer minikonferanse.

NFEAs konferanse | Hall A, stage 1:

Autonomous Robots – Are We Ready to Release Them Into Our Society?
09.30 – 10.00:  Yara Birkeland – The World’s First Zero Emission Autonomous Container Ship
10.00 – 10.30:  Transitioning to Autonomous Ports and Terminals
10.30 – 11.00:  Autonomous Drones for Infrastructure Inspection in Challenging Environments

Om kvelden arrangerer R-22 «Networking Dinner» (egen påmelding)

Fredag 25. mars:  Du kan velge om du besøker messen eller om du blir med på Delegation Tour, hvor vi besøker en rekke spennende bedrifter innen robotics. Besøket er gratis, men det kreves påmelding.

Her er det lurt å holde tungen rett i munnen siden det er ulike påmeldinger til de forskjellige «aktivitetene». Vi har prøvd å oppsummere her:

PÅMELDING VIA NFEA:
1. Get Together med tapas, onsdag 23. mars. NOK 500,-
2. Delegation Tour, fredag 25. mars. GRATIS
Påmelding til disse to tingene finner du HER!

PÅMELDING VIA R-22:
1. Billett til messen 23-25 mars, GRATIS, book billett HER!
2. Networking Dinner, torsdag 24. mars. Påmelding HER!

Mer informasjon og linker til de ulike påmeldingene finner du også på NFEA sin eventside, KLIKK HER!

Foredragsholdere på NFEAs konferanse 24. Mars:

Nyheter

Ny plattform for brukerforumet lansert

22.06.23

NFEAs brukerforum for OPC UA har nå fått en helt ny arena. Portalen er åpen for alle som jobber med eller har interesse for eller nytte av OPC UA. Plattformen som brukes er Discord og det er selvsagt helt gratis å delta i brukerforumet.

Les mer

EX-KOMP:2021 – NY REVISJON

12.01.23

LAST NED: Retningslinje for opplæring av personell som utfører arbeid knyttet til elektriske anlegg og elektrisk utstyr, eller er i tilknytning med installasjoner i eksplosjonsfarlige omgivelser. NY REVISJON UTE NÅ!

Les mer

Rapport fra årsmøtet

21.02.23

NFEAs årsmøte for 2022 ble holdt på Felix konferansesenter 21. februar 2023. Til tross for nok et utfordrende år med etterslep fra corona-årene - med usikkerhet knyttet til deltakelse på kurs og konferanser - gikk NFEA med overskudd i 2022.

Les mer