Bli med til Nordens største robotmesse

R-22 arrangeres i Odense i Danmark 23. - 25. mars, og NFEA er partner til messen. Vi inviterer med oss norske deltakere til messen og byr på Get Together, eget seminar, egen dag med bedriftsbesøk og selvsagt besøk på messen.

SISTE NYTT: Messen BLIR arrangert, det er mer enn 100 bekreftede utstillere, NFEAs seminar er fullbooket, en rekke norske deltakere er påmeldt!

R-22 er et gratis arrangement for sluttbrukere og fagfolk innen bransjer som bygg, landbruk, produksjon, energi, ingeniørfag og andre næringer. Robotmessen har fokus på implementering, og her kan du få gode råd fra virksomheter, som allerede selv har tatt  i bruk roboter og droner.

Onsdag 23. mars:  Besøk gjerne messen. NFEA  arrangerer Get Together onsdag kveld på Hotel Odeon i Odense sentrum. Du finner egen påmelding for dette på EVENTSIDEN.

Torsdag 24. mars: Det blir besøk på messen, samt at NFEA arrangerer minikonferanse.

NFEAs konferanse | Hall A, stage 1:

Autonomous Robots – Are We Ready to Release Them Into Our Society?
09.30 – 10.00:  Yara Birkeland – The World’s First Zero Emission Autonomous Container Ship
10.00 – 10.30:  Transitioning to Autonomous Ports and Terminals
10.30 – 11.00:  Autonomous Drones for Infrastructure Inspection in Challenging Environments

Om kvelden arrangerer R-22 «Networking Dinner» (egen påmelding)

Fredag 25. mars:  Du kan velge om du besøker messen eller om du blir med på Delegation Tour, hvor vi besøker en rekke spennende bedrifter innen robotics. Besøket er gratis, men det kreves påmelding.

Her er det lurt å holde tungen rett i munnen siden det er ulike påmeldinger til de forskjellige «aktivitetene». Vi har prøvd å oppsummere her:

PÅMELDING VIA NFEA:
1. Get Together med tapas, onsdag 23. mars. NOK 500,-
2. Delegation Tour, fredag 25. mars. GRATIS
Påmelding til disse to tingene finner du HER!

PÅMELDING VIA R-22:
1. Billett til messen 23-25 mars, GRATIS, book billett HER!
2. Networking Dinner, torsdag 24. mars. Påmelding HER!

Mer informasjon og linker til de ulike påmeldingene finner du også på NFEA sin eventside, KLIKK HER!

Foredragsholdere på NFEAs konferanse 24. Mars:

Nyheter

Fullspekket arrangementshøst

04.07.22

NFEAs arrangementer står i kø utover høsten. Etter to år med pandemi og forbud mot fysiske konferanser kan elektro- og automatiseringsfolket glede seg til en høst fullspekket med kurs og konferanser.

Les mer

OPC UA Brukerforum

10.02.22

NFEA starter nå et OPC UA Brukerforum hvor OT- og IT-ingeniører med lidenskap for åpen og standardisert utveksling av operasjonelle data kan møtes for å bli kjent, diskutere, lære av hverandre og få til økt bruk av OPC UA og standardiserte informasjonsmodeller på tvers av industri-grener.

Les mer

Tredje beste robot-år noensinne

08.12.21

3 millioner industri-roboter opererer nå i fabrikker rundt om i verden. 384.000 av disse ble satt i arbeid i pandemiåret 2020, noe som gjør fjoråret til det tredje beste robot-året noensinne.

Les mer

Alt klart for Eliaden 2022

01.04.22

Automatisering er en viktig del av Eliaden. Hver dag under Eliaden 2022 blir det seminar på Åpen Scene i Automatiseringshallen. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres 31.mai - 2. juni 2022 på NOVA Spektrum

Les mer

Rapport fra årsmøtet 2022

09.02.22

NFEAs årsmøte for 2021 ble holdt digitalt via Teams 9. februar 2022. Til tross for nok et krevende år på grunn av corona-situasjonen - med staben delvis permittert deler av året og kun få fysiske arrangementer - gikk NFEA med overskudd i 2021.

Les mer