Bli medlem i NFEA

Et medlemskap i NFEA gjelder for et kalenderår. Meld deg inn nå ved starten av et nytt år og få fullt utbytte av medlemskapet i hele 2020.

NFEA arbeider med nettverksbygging, kompetanseutvikling og økt konkurranseevne for norsk industri. NFEA er en organisasjon for bedrifter, privatpersoner og forsknings-/undervisningssteder.

Vi har fire kategorier for medlemskap: Bedriftsmedlem, undervisningsmedlems, personlig medlem og studentmedlem

Medlemsfordeler for bedrifter

  • Profilering på NFEAs hjemmeside med logo og link
  • Rabattordninger på kurs, konferanser og profilering på konferanser.
  • Tilpassede kurs til din bedrift

LES MER OM MEDLEMSKATEGORIENE OG BLI EN DEL AV NFEA-NETTVERKET

Nyheter

Kjære venner av NFEA!

19.03.20

Det er vanskelige og urolige tider for hele samfunnet, og tjenester som våre har nok ikke første prioritet i disse dager. Det har vi selvfølgelig forståelse for, og det får konsekvenser for en tjenesteleverandør som oss. Fra 30. mars vil administrasjonen i NFEA ha veldig begrenset operasjon – permittering er iverksatt, og vil vare i første omgang til 18. mai.

Les mer

Informasjon vedrørende koronaviruset

04.03.20

Koronaviruset påvirker samfunnet i stadig økende grad. Helsemyndigheter, bedrifter og enkeltpersoner iverksetter kontinuerlig tiltak for å hindre smittepredning. NFEA er en betydelig aktør i kurs- og konferansemarkedet. Her kan du lese hvordan NFEA håndterer situasjonen rundt koronaviruset.

Les mer

Finn Aakre Haugen nytt æresmedlem

20.02.20

Finn Aakre Haugen er utnevnt til æresmedlem i NFEA for sin betydningsfulle innsats for fremme av kunnskap om fagområdene automatisering og elektroteknikk i norsk industri.

Les mer

Rapport fra årsmøtet

13.02.20

NFEAs årsmøte for 2019 ble holdt på Aker Brygge i Oslo 13. februar. NFEA fikk et nytt æresmedlem, en rekke priser ble delt ut og det var valg av nytt styre.

Les mer

Reodorklubben fikk NFEA Prisen

20.02.20

NFEA Prisen for 2019 tildeles Reodorklubben. Klubben får prisen for sitt arbeid med å fremme interessen for teknologi og praktiske fag blant barn og unge.

Les mer