Maritimt prosjekt med Contactor NTNU

Contactor NTNU er bedriftskomiteen til linjeforeningen Sanctus Omega Broderskab, som representerer linjene kybernetikk og robotikk, og elektronisk systemdesign og innovasjon. I regi av Contactor vil det i uke 13 avholdes et maritimt prosjekt der en rekke selskaper fra alle mulige kriker og kroker av maritim sektor inviteres til Gløshaugen for å fortelle om seg selv og bli mer kjent med studentene på EL-bygget.

Tekst: Contactor, NTNU

De aktuelle selskapene er involvert i alt fra gass- og petroleum, havbruk og shipping, til generell teknologisk utvikling av de forskjellige delene av maritim sektor ved software-design, automasjon og AI m.m.

Målet vil være å gi nysgjerrige studenter et bedre inntrykk av alle de forskjellige arbeidsmuligheter som finnes i og i forbindelse med havet. En stor andel av studentene Contactor representerer ender opp i maritim sektor, noe som gjør det veldig aktuelt med en temadag som denne. Håpet er derfor at prosjektet vil gi godt utbytte både for studentene og for de deltakende bedriftene.
Prosjektet vil foregå slik at bedriftene deles opp i puljer og blir tildelt hver sine dager, slik at studentene får mulighet til å lære om nye bedrifter hver dag.

Contactor er nå i gang med å fylle opp plassene, og er fremdeles på utkikk etter flere bedrifter som ønsker å delta. Aktuelle bedrifter vil være alle bedrifter hvis virksomhet er tilknyttet maritim sektor og som er interesserte i studentene i Omega linjeforening som potensielle arbeidstakere.

Bedrifter som synes dette høres interessant ut oppfordres til å ta kontakt med Contactor på ole@contactor.no.

 

 

Arrangement

Robot- og Maskinsikkerhet 2024

Oslo
11.09.24

Kurs i Robot- og maskinsikkerhet er et kurs over to dager. Første dag består av en introduksjon til maskinsikkerhet og maskindirektivet. Andre dag går hovedsakelig på mer avanserte servo-, pneumatikk og robotsystemer

Les mer og meld deg på