ACT Logimark AS

https://act-gruppen.com/

ACT Logimark AS ble etablert av ingeniør Kjell Erik Mathiesen i 1990, og er totalleverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere til bedrifter i Skandinavia.

ACT Logimark har et bredt leveringsprogram og organisasjonen består av ingeniører og teknikere innen elektronikk, pneumatikk, maskin og software. ACT Logimark leverer konsulenttjenester og tar frem den optimale løsningen for oppgaven. ACT Logimark har eget servicesenter som følger den skisserte løsning fra tegnebrettet, frem til igangsetting og overlevering. Etter at en løsning går over fra prosjektfase til drift, tilbys løsninger for forebyggende service, løsninger for eventuelle behov for akutt service, samt brukerkurs og kurs for opplæring av vedlikeholdspersonell. ACT Logimark er medlem av bransjeforeninger, og er hovedpartner i GS1 Norway Smart Centre.

Visjon
ACT Logimark skal, ved å levere gode løsninger som skaper merverdi for kunden, være den foretrukne samarbeidspartner innenfor merking, sporing og kontroll.

Innovative Løsninger er selskapets slagord og har vært det siden starten. Det bekrefter selskapets vilje og evne til alltid å kunne levere siste generasjon utstyr og løsninger. I de senere år har selskapet investert vesentlig innen software, og er en ledende leverandør av løsninger som bygger på bruk av RFID-teknologi, ofte i samspill med for eksempel strekkodeløsninger og GPS-teknologi.

Vår software LogiFlow er også sentral i våre løsninger for automatisering av prosesser. Dette være seg palletering, produksjonsstyring og vareregistrering.

ACT Logimark har kunder innen alle bransjer, og er leverandør til noen av de største produksjons- og handelsbedrifter i Skandinavia. ACT Logimark bygger sin eksistens på å levere kvalitetsløsninger til avtalt tid, og til konkurransedyktige priser. Noen av våre kunder har fulgt oss siden vi leverte våre første merkemaskiner i 1990 – og vi takker for den lojalitet som vises oss.

Vi er totalleverandør av hardware og og software, og tar ansvaret fra første prosjektmøte til ferdig installasjon. Dette inkluderer brukeropplæring av operatører. Vi leverer løsninger med hardware og/eller software. All software utvikles av vår utviklingsavdeling for å sikre kvalitet. I enkelte prosjekter deltar vi som underleverandør til våre partnere.

Med utgangspunkt i vår kompetanse og vår erfaring fra våre fagfelt, opptrer vi ofte som konsulenter for våre kunder og samarbeidspartnere. Slike oppdrag kan vi utføre til timespris eller avtalt fastpris. Det er særlig innen løsninger knyttet til strekkoder, RFID og GPS, at vi benyttes som konsulenter.

ACT Gruppen eier ACT Logimark (etablert i 1990) og ACT Logimark Danmark A/S (etablert i 2009). ACT er totalleverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere til bedrifter i Skandinavia.

ACT Logimark AS
Telefon: +47 63 94 61 00
Mail: kontakt@act-gruppen.com

Hovedkontor
Industrivegen 9, 2069 Jessheim

Avdeling Trondheim
Ingvald Ystgaardsvei 15, 7047 Trondheim