Adapti AS

https://www.adapti.no/

Adapti AS er en belysningsleverandør rettet mot proffmarkedet. Vi har levert belysnings løsninger til en rekke av landets store og små bedrifter siden 1990. Vi har alltid hatt en en filosofi som baserer seg på å levere høykvalitets løsninger som er tilpasset kundens behov og bruk. LCC – Life Cycle Cost er grunnstenen i vår forretning.

Alle installasjoner har en LCC og for oss er det å levere anlegg som gir deg god økonomi over produktets levetid den ENESTE fornuftige løsningen. Det betyr at du som kunde hos oss kan være trygg på at din leverandør har fokus på gode og driftsikre løsninger som gir deg bedre langsiktig økonomi. På laget har vi noen av Europas mest seriøse og høyest aktede produsenter som til enhver tid sikrer av vi har et meget bredt spekter produkter å velge fra enten det være seg anlegg for landbasert industri, næringsmiddelindustri, offshore eller offentlige bygg som skoler, sykehus og fengsel.

Vi tilbyr noen av markedets beste og mest energieffektive løsninger for dynamisk lysstyring i både industrielle applikasjoner så vel som i en skole eller på et sykehus. Vi tilbyr deg som industriell kunde markedets mest komplette spekter lysprodukter innen spesial armaturer for krevende områder og vi tilbyr deg som er opptatt av energieffektivet de mest effektive lysarmaturene på markedet styrt på en fornuftig måte.

Specialties Smart+ Lighting Control System, Explosion Proof lighting, LED lighting, Lighting for special applications, Industrial Lighting, Lighting for schools and public buildings, Smart External – Exterior lighting control systen, Light Calculations and DWG plotting