AFRY Consult AS

https://afry.com/no-no

AFRY er et ledende europeisk selskap med global rekkevidde innen teknologi, design og rådgivning. Vi akselererer omstillingen til et bærekraftig samfunn.

Vi er dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering, som sammen skaper bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

AFRY har en unik kombinasjon av industri kompetanse og bred digital ekspertise. Med dette vil AFRY bidra til å hjelpe kundene til å oppnå bærekraftig drift for fremtiden.

AFRY har som ambisjon å være ledende innen industriell digitalisering. Vi skal være best til å bruke digitale verktøy til å oppnå produksjonseffektive og miljøvennlige industrianlegg.

Vi har mer enn 2000 eksperter over hele verden som jobber med digitalisering innenfor en rekke områder. AFRY X ble nylig etablert for å koordinere satsingen innen digitalisering, skalere opp eksiterende digitale løsninger og utvikle nye. Denne digitale akseleratoren vil fokusere på å skape verdi i eksisterende kunde prosjekter, men også på innovasjon og utvikling av helt nye digitale løsninger.

AFRY
Making Future
We don’t care much about making history. We care about making future.