Au2mate Norge AS

http://www.au2mate.com/nb/

Au2mate utvikler og leverer komplette automatiseringsløsninger med fokus på optimalisering av prosesser og minimering av svinn, energiforbruk og klimaavtrykk. Våre løsninger er designet med fokus på høy brukervennlighet, driftssikkerhet og optimal utnyttelse av industri 4.0 teknologier for å sikre din investering.

Vi kan tilby trening og opplæring av både anleggsoperatører og teknikere på vårt kurssenter Au2mate Academy og kompetent support via vår 24/7 Hotline. Au2mate – din partner og leverandør av kvalitetsløsninger og garanti for optimal drift av prosessanlegget ditt.

Au2mate-eventyret startet i august 2001. Selskapet ble etablert av de to mangeårige kollegaene i automatiseringsbransjen, Carsten G. Jensen og Klaus Dam.

Drømmen med Au2mate var den gang – som nå – å utvikle en vekstvirksomhet som leverer høy verdi til kundene gjennom bedre, billigere og raskere høytforedlede automatiserings- og IT-løsninger. Samtidig ønsket stifterne å skape og videreutvikle en arbeidsplass med fokus på teknologi, høy faglighet, åpen dialog og frihet under ansvar til fordel for kunder, kollegaer og samfunnet rundt.

Au2mate har siden etableringen hvert år levert positive økonomiske resultater, hatt kontinuerlig vekst og sysselsetter i dag 130 dyktige kollegaer.

Den fremtidige videreutviklingen av Au2mate er sikret med ny hovedaksjonær, N. FOSS & Co, som i november 2018 overtok 51 % av selskapet.