Beijer Electronics AS

http://www.beijer.no/

Lokalisering: Teglverksveien 1, 3413 Lier
Type virksomhet: Leverandør
Antall ansatte: 22

Om bedriften:
Beijer Electronics AS er et ekspansivt globalt teknologiselskap med lang erfaring innen industriell automatisering og datakommunikasjon. Selskapet utvikler og markedsfører konkurransedyktige produkter og løsninger med brukeren i fokus. Vårt brede utvalg av sertifiserte IPC-løsninger tilfredsstiller de spesielle behovene til industrielle og maritime markeder. Hos oss vil du finne all den kompetansen og engasjementet til høy produktkvalitet og gode kunderelasjoner som forventes av en førsteklasses partner.

Siden oppstarten i 1981, har Beijer Electronics AS utviklet seg til et internasjonalt konsern med virksomhet i 22 land med hovedsete i Malmö. Selskapet er notert på NASDAQ OMX Nordic Stockholm Small Cap-liste. I Norge ligger Beijer Electronics’ hovedkontor i Lier utenfor Drammen. Vi har avdelingskontorer i Stavanger, Bergen og Ålesund.

 


Daglig leder Thorbjørn Ruud ved Beijer Electronics AS svarer:

Hva produserer dere?
Beijer Electronics AS leverer automatiseringsløsninger innenfor et bredt spekter av segmenter; fra maritim, infrastruktur og energi til transport og produksjon. Vårt tilbud omfatter et bredt applikasjonsområde, fra små til store prosjekter, fra tradisjonell industri til ekstremt utfordrende applikasjoner. Produktspekteret inneholder HMI software, operatørpaneler, industrielle PCer og SCADA.

Hva betyr automatisering for bedriftens resultat?
Vår visjon er å være en ledende leverandør av brukervennlige automatiseringsløsninger på global basis. Automatisering er dermed vårt forretningskonsept og er selvsagt avgjørende for både omsetning og resultat.

Hvilke planer har dere for økt grad av automatisering?
Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye produkter og løsninger. Beijer Electronics AS har en global utviklingsavdeling med sterk lokal forankring. Våre kunder kan stole på at vi leverer den rette løsningen uansett hvor de befinner seg.

Hva er ditt inntrykk av automatisering i norsk industri?
Industriell automatisering bidrar til å øke effektiviteten og redusere kostnader i praktisk talt alle bransjer og alle aspekter i dagens moderne samfunn. Økt automatiseringsgrad er avgjørende for norsk industris konkurranseevne i fremtiden.