CGI Norge

https://www.cgi.com/norway/nb

Lokalisering: Besøksadresse Oslo: Tordenskioldsgate 8-10, 0160 Oslo
Type virksomhet: CGI er et IT-konsulentselskap innen rådgiving og teknologi.
Antall ansatte: 900 i Norge

Om bedriften:

CGI Norge er et av landets ledende it- og teknologiselskap med et bredt løsnings- og tjenestetilbud innen blant annet design, produktdesign, programmering, robotikk, kunstig intelligens, arkitektur, infrastruktur, strategi og forretningsutvikling

CGI Norge har i overkant av 900 ansatte fordelt på ti lokasjoner; blant annet i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Haugesund.

Vårt hovedmål er å levere resultater for kundene våre og bidra til suksess for alle våre samarbeidspartnere og interessenter. Vi vet at det forplikter. Gjennom ende-til-ende IT- og forretningsprosesstjenester legger vi til rette for kontinuerlig forretningsutvikling hos våre kunder.

Markedssjef Marianne Røgeberg i CGI Norge svarer:

Hva produserer dere?
CGI tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor smartcity, smart mobilitet og digitale forretningsmodeller. Vi kan teknologien, og har kompetansen i tillegg til kapasiteten, til å levere innsikt og digitale løsninger for hele verdikjeden.

Våre konsulenter har spisskompetanse innen:

  • Digital innsikt, strategi og transformasjon
  • Den digitale arbeidsdag
  • Systemutvikling
  • Internet of Things
  • Smart City
  • Smart Mobilitet og Intelligente Transport Systemer (ITS)
  • Smarte data og intelligente løsninger
  • Digitalisering av offentlig sektor

I hvor stor grad benytter dere automatiserte løsninger?
Automatiserte løsninger er i stor grad en del av våre leveranser. Selve systemutviklingsarbeidet er i langt større grad støttet av avanserte metoder og verktøy enn tidligere.

Hva betyr automatisering for bedriftens resultat?
CGI sitt forretningsresultat er basert på digitalisering. Vi ønsker å bidra til lønnsom produksjon i Norge.

Hvilke planer har dere for økt grad av automatisering?
Som leverandør innen automatisering og digitalisering jobber vi kontinuerlig med nye løsninger for økt konkurranseevne og inntjening for våre kunder.

Hva er ditt inntrykk av automatisering i norsk industri?
Avansert regulering og automatisering som kan øke produksjonen og senke kostnadene og øke tryggheten i de markedene vi adresserer. Vår filosofi er at alt som kan automatiseres må digitaliseres for å sikre lønnsom produksjon i høykostlandet Norge.