Cisco Systems Norway AS

https://www.cisco.com/c/no_no

Cisco er et verdensomspennende teknologiselskap og er markedsleder innen NettverkDatasenter & skyløsningerSikkerhet og samhandlingsløsninger.

Ciscos nettverksløsninger kobler sammen mennesker, dataenheter og datanettverk, slik at folk kan få tilgang til eller overføre informasjon uten hensyn til forskjeller i tid, sted eller type datasystem. Hvis noen kan gjøre krav på en «arv» i en industri så ung som det globale nettverket Internett, så er det Cisco. Ikke bare går 85 prosent av Internett-trafikken på tvers av Ciscos systemer, vi bruker også Internett til å drive vår egen virksomhet på nettet, fra produktbestillinger, lagerstyring til personalkommunikasjon og reiseutgifter. I vårt DNA ligger det å dele lærdom & kompetanse, derfor utarbeider vi stadig validerte design gjort av våre ingeniører slik at vi sikrer en trygg og god digitalisering innen alle bransjer. Kanskje finner du noe nyttig for din industri hos oss?

Ettersom dere er del av Norsk Forening for Elektro og Automatisering vil det være unaturlig å ikke adressere det spesielt. Cisco er komplett leverandør av sikre industrielle nettverksløsninger. Det spenner fra maskinvare og programvare – inkludert nettverksinfrastruktur (rutere, svitsjer og brannmurer), administrasjonsprogramvare og ikke minst Cybersikkerhet. Vi brenner for å sikre norsk industri fra stadig økende antall angrep og tror det er mye å lære av samarbeid på tvers av bransjer for å bedre visibilitet og deteksjon ved hendelser.

Selv om vi er et globalt selskap er vi utrolig stolt av at vi på Lysaker har rundt 500 ansatte som jobber med alt fra R&D, markedsføring, salg, supply chain og ledelse. Her utarbeides verdensledende samhandlingsløsninger for en ny hybrid hverdag. Alt av Webex Devices utvikles hos oss, fra idé til design, maskinvare og mekanikk, programvare, skyløsninger, maskinlæring og intelligens. Vi har et av de største in-house design teamene i Norge og har vunnet prestisjetunge priser som iF Gold og Red Dot Best of the Best. Vi tror kulturen vår er nøkkelen til innovasjonen vi driver og også nøkkelen til hvorfor vi ble kåret til Best place to work både til lands og globalt. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere!