Cisco

http://www.cisco.com/c/no_no/index.html

Lokalisering: Oslo (Lysaker, Stavanger og Trondheim
Type virksomhet: Verdensledende IT selskap innenfor nettverk, kommunikasjon, IoT, datasenter og sikkerhet.
Antall ansatte: 550 ansatte i Norge, 72.000 ansatte globalt

Om bedriften:
Nesten all trafikk på Internett går i dag via nettverkskomponenter fra Cisco. Vi er på mange måter limet som kobler mennesker nærmere hverandre, alt ved bruk av teknologi. Cisco er der mennesker, maskiner og prosesser trenger å kommunisere.

 


Partner Development Manager Eskil Hagen i Cisco svarer:

Hva produserer dere?
Cisco er et verdensledende selskap som produserer teknologi og leverer tjenester innen nettverk, kommunikasjon og sikkerhet.

I hvor stor grad benytter dere automatiserte løsninger?
Innenfor alle industrier sees en rask fremvekst av automatisering og effektivisering når industrielle kontrollsystemer blir tilknyttet internett. Cisco tilbyr en bredde i infrastruktur og strategiske partnere for å konvergere data fra produksjon med IT nettverket på en sikker måte. Ciscos ekspertise på industrielle nettverk vil hjelpe kundene å ta ut verdien som IoT (Internet of Things) og automatiserte løsninger kan levere.

Hva betyr automatisering for bedriftens resultat?
Cisco har tett teknologisamarbeid med de ledende automasjonsleverandørene; Rockwell Automation, Siemens, Honeywell, Emerson (m fl) for sammen å levere ekspertise og løsninger for sikker og sømløs konnektivitet fra produksjonshallen til bedriftens IT nettverk.

Skal produksjonsbedriftene fortsatt lykkes i Norge må vi være ledende på automasjon og digitalisering, noe som gir høyest mulig produktivitet.

Hvilke planer har dere for økt grad av automatisering?
Vårt mål er å hjelpe kunder med digital transformasjon med automatiserte løsninger der sikkerhet er i høysetet – fra bedriftsnettverket til butikkgulvet. Samtidig skal våre kunder være trygge på at løsningene møter IT og operasjonelle (OT) krav.

Hva er ditt inntrykk av automatisering i norsk industri?
Skal Norge fortsette å være konkurransedyktig globalt, så må digitalisering og enda raskere adopsjon av ny teknologi til. Vi må ta i bruk all innsikt og konkurransekraft som ligger i våre data. Cisco sammen med våre partnere tilbyr industrispesifikke løsninger som øker produktivitet, mobilitet og effektivitet. Ta kontakt med oss i Cisco for å se nærmere på hvordan vi kan hjelpe på digitaliseringsreisen.