DEIF Norge AS

http://www.deif.no/

Lokalisering: Døvleveien 41, 3170 SEM
Type virksomhet: DEIF utvikler, produserer og selger Generatorkontrollsystemer og instrumentering til Marine/Offshore og Landmarkedet
Antall ansatte: 11

Om bedriften:
DEIF er en markedsleder innen kraftstyringsløsninger med tradisjoner innen innovasjon, service og support som strekker seg helt tilbake til 1933, da selskapet ble grunnlagt i København. Løsningene våre byr på kostnadseffektive teknologier som lever opp til kundens strengeste krav og ytelsesbehov. I tillegg har vi et globalt service- og supportnettverk. DEIF har hovedkontor i Danmark med over 500 ansatte og 8 datterselskaper i Europa, Asia og Amerika.

 


Markedssjef Linn Westeng Jeppsson ved DEIF Norge AS svarer:

Hva produserer dere?
DEIF er en global leverandør av miljøvennlige, sikre og pålitelige kontrolløsninger for desentralisert kraftproduksjon, marine/offshore og vindturbiner. Leverandør av motor-og generatorstyringer, tavleinstrumentering, styringsenheter for fornybar energi og broinstrumentering hvor vi nå leverer vår nye Fleksible digitale broinstrumentering, XDI.

I hvor stor grad benytter dere automatiserte løsninger?
Vi bruker automatiserte løsninger i våre Generatorstyresystemer. DEIF bruker også automatiserte produksjon- og testsystemer.

Hva betyr automatisering for bedriftens resultat?
Automatisering øker pålitelighet og funksjonalitet for våre produkter og løsninger

Hvilke planer har dere for økt grad av automatisering?
Vi har en kontinuerlig videreutvikling og automatisering av produksjonen.

Hva er ditt inntrykk av automatisering i norsk industri?
Mitt inntrykk er at det er en stadig økende automatisering i norsk industri.