Dynatec AS

http://www.dynatec.no/

Dynatec AS er en totalleverandør og leverer produksjonsløsninger samt utvikler automasjonsløsninger for næringsmiddel- og annen industri. Som totalleverandør innen næringsmiddelindustrien har vi egenutviklede maskiner samt agentur for alt fra råvarehåndtering til ferdig pakkede produkter på pall. Vårt mekaniske verksted Dynatec SMV produserer alt fra prototyper og avansert maskinering til serieproduksjon. Dynatec SMV produserer våre egne maskiner samt leverer avansert maskinering over hele verden fra Kina i øst til Canada i vest. Dynatec Engineering  har fokus på fornybar energi og har bl.a. utviklet en reaktor for fremstilling av superrent silisium.

Dynatec AS produserer automasjons- og produksjonsløsninger for våre kunder. Innen næringsmiddelindustrien er vi en totalleverandør og leverer alt fra enkeltmaskiner til nøkkelferdig fabrikk. For annen industri er det hovedsak automasjonsløsninger. Dynatec SMV produserer avansert maskinering på bestilling.

Dynatec AS utvikler egne maskiner. Dynatec SMV  er et av de mest avanserte verkstedene i landet og ved automasjon og forskning har vi redusert maskineringstiden med 40% på standardmaskiner som våre konkurrenter har. Innen forskning på Dynatec-reaktoren har Dynatec Engineering kuttet energiforbruket for utvinning av superrent silisium med hele 95% av dagens produksjonsmetode ved automatisering.

Dynatec AS jobber kontinuerlig med utvikling av automasjonsløsninger for andre og må alltid ligge i forkant. Våre løsninger må være fremtidsrettet for våre kunder for at deres investering skal være lønnsom.

Kontakt oss:
DYNATEC AS
Rakkestadveien 1, N-1814 Askim, Norge
Tlf: +47 69 83 80 10
Mail: dynatec@dynatec.no