Ekornes AS

https://www.ekornes.com/nb-no

Ekornes er Nordens største møbelprodusent, med hovedkontor i Sykkylven på vestkysten av Norge. Vi utvikler og produserer møbler som markedsføres under varemerkene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er en av verdens mest kjente merkevarer innen møbelbransjen, mens merkevarene Ekornes® og Svane® er de mest kjente i Norge. IMG markedsføres hovedsakelig i USA og Australia.

Ekornes har i dag et globalt nedslagsfelt i 48 markeder. Med 19 salgskontor i 13 land og mer enn 4 000 utsalgspunkt globalt, har selskapet de siste årene hatt en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner. Våre 10 fabrikker er lokalisert i henholdsvis Norge, USA, Thailand, Vietnam og Litauen. Vi har rundt 3 200 ansatte, som arbeider sammen for å gjøre hverdagen enda bedre.

Vi har våre røtter i Sykkylven på Sunnmøre, hvor du også finner vårt hovedkontor. Tettstedet på vestkysten av Norge er omtalt som møbelindustriens vugge, og en rekke møbelkonsepter har sitt utspring herfra det siste hundreåret.

Vår visjon er å gjøre hverdagen til den enkelte enda bedre: We improve everyday living. Med vår lidenskap for innovasjon vet vi at vi bidrar til nettopp det. Vi strekker oss stadig for å utvikle optimale kombinasjoner av smart funksjonalitet og attraktiv design – nettopp for å maksimere nivået av komfort i lenestoler, sofaer, spisemøbler og senger.

En god natts søvn og muligheten til å lade batteriene skaper energi i hverdagen. Familie og venner på middagsbesøk gir glede og livskvalitet. Et øyeblikks avkobling frigjør tid til gode refleksjoner og gjør deg bedre rustet for å møte neste hverdagsutfordring.

Kontakt oss:

Ekornes AS
Industrivegen 1
N-6222 Ikornnes

Tlf: +47 70 25 52 00

E-post: office@ekornes.no