Endress+Hauser AS

https://www.no.endress.com/no

En sterk, global partner
Endress+Hauser er en global leder innen måleinstrumentering, tjenester og løsninger for industriell prosessteknikk. Vi tilbyr prosessløsninger for strømning, nivå, trykk, analyse, temperatur, registrering og digital kommunikasjon, og optimerer prosesser med tanke på økonomisk effektivitet, sikkerhet og miljøpåvirkning. Våre kunder kommer fra ulike bransjer, inkludert kjemikalier, mat og drikke, biovitenskap, kraft og energi, primærprodukter og metall, olje og gass og vann og avløpsvann

Feltinstrumenter for å måle og overvåke flow, nivå, trykk, temperatur og for å analysere væsker
Avhengig av bruksområdet skal feltinstrumenter oppfylle flere ulike krav. Dette er grunnen til at våre feltinstrumenter anvender ulike måleprinsipper for å kunne operere med pålitelighet og nøyaktighet i enhver situasjon. Forbedre prosessene med et bredt spekter av feltinstrumenter for måling og kontroll, systemkomponenter og dataledere for datavisualisering og opptaks- og programvareverktøy for å støtte sømløs integrasjon av feltinstrumenter i mange forskjellige automasjonssystemer.

Eksperter på flere bransjer
Vi er din pålitelige partner for alle måleoppgaver. Stor kunnskap om bruksområder, omfattende erfaring fra sju bransjer og en global tilstedeværelse er det som skiller oss fra konkurrentene. Vårt fullstendige sortiment av instrumenter, skreddersydde løsninger og tjenester er basert på forskjellige applikasjonsparametere og måleprinsipper. Dette gjør det mulig å tilpasse seg hver utfordring og hvert miljø optimalt. Din suksess er vår prioritet.

Endress+Hauser forstår hvilke utfordringer du møter i bransjen din. Vi kombinerer vår portefølje og teknologi med faglig ekspertise, behovsanalyse, design og teknisk kompetanse, for å få i stand en sømløs dataintegrering med systemene dine. Sammen finner vi de optimale prosessløsningene for din bransje slik at anlegget ditt kan yte best mulig.

Endress+Hauser tilbyr prosessløsninger for hele anlegget med fokus på applikasjonsbehovene dine:

  • Optimer anleggene for transport, lagring og distribusjon med vår «Zero Loss» kvantitative måletilnærming
  • Følg vår «Clean»-tilnærming for å oppfylle kvalitetskrav og overvåke etterlevelse av regelverket
  • Maksimer livssyklusressursene og utstyret med en «Lean»-tilnærming for prosesstyring