Engineering Systems AS

https://www.once.no/

Lokalisering: «Slottet» Tordenskjolds gate 9, 4612 Kristiansand

Type virksomhet: Leverandør av programvare og tjenester til automasjons- og utstyrsbedrifter
Antall ansatte: 18 hvorav 11 sitter i Bukarest og 7 på Slottet i Kristiansand.

Once® er små og store utstyrsleverandørers verktøy og infrastruktur for digitalisering

Selskapet Engineering Systems AS ble etablert i 1999 men har utviklet en egen SaaS og i 2021 lanserte vi en sky basert versjon av Once® som også er vårt varemerke.

Nå er vi på en misjon at hjelpe utstyrsleverandører i Norge at få System på Systemene!

Once® er en skalerbar løsning som passer både små og store selskaper. Det er en Enterprise-løsning som lett kan anpassas til hver bedrift.

Once® gir deg en komplett oversikt over produktene dine, inkludert fullstendige multidisiplinære lister med alle relevante tegninger, spesifikasjoner og annen dokumentasjon.

Alle deltakere i prosjekter får tilgang til nødvendige data for å få jobben gjort. Endringer i en modul, blir automatisk oppdatert gjennom hele systemet. Du får lett oversikt på dashboardet som er anpassas til din rolle.

Once® gjøre det mulig å gjenbruke produkter, moduler eller deler fra tidligere prosjekter.

Produktbibliotek sikrer lønnsomme salg og leveranser​.

Once® er effektivt og enkelt å ta i bruk, flytt det du har av dokumentasjon, tegninger, stykk-lister rett opp i en sikker skyløsning. ​

Once® har moduler for innkjøp, avansert og effektiv CAD skjematikk tegning. Alt en SMB bedrift trenger i tillegg er 3D CAD verktøy for mekanisk tegning og økonomissystem

Once® er spesielt utviklet for komplekse, multidisiplinære ingeniøroppgaver. Vi kombinerer dyp domenekunnskap med en fremtidsrettet programvare for økt konkurransekraft og verdiskaping.

Då vi har egne utviklere anpasser og utvikler vi systemet kontinuerlig med plug ins (For eksempel til Vault og div ERP system)

Få system på systemene og unngå dobbeltarbeid i alle faser fra salg til service sammen med Once®

Leg gjerne intervju med vår grundere Egil: Who is Egil and why did he build Once®

Nysgjerrig? Se Once på 111sek: View Once®