Hydroscand AS

https://www.hydroscand.no/

Hydroscand AS har montert og distribuert slanger og ledningskomponenter i over 45 år og fortsetter å være en desentralisert kundenær organisasjon. Virksomheten i Norge ble grunnlagt den 19. mai i 1978 med et servicekontor i Oslo sentrum. Også her ekspanderte vi hurtig og måtte snart flytte til bedre og større lokaler. I 2020 flyttet vi for femte gang, til nåværende servicekontor på 8000 kvadratmeter i Jeksleveien på Frogner. Allerede i 1981 startet vi med den første avdelingen på Jæren. Straks etter startet vi også i Tromsø, etter hvert har dette utviklet seg til å bli 40 avdelinger i Norge. Vi tenker oss en videre utbygging med flere avdelinger for å kunne tilby våre produkter til en stadig større kundekrets.

Hydroscand er i dag over 1650 ansatte på mer enn 260 avdelinger. Hydroscand er markedsleder i sin bransje i Europa. Vår grunnleggende idé fortsetter: å være der hvor kunden er.

I september 2022 ble Hydroscand også sertifisert som Great Place to Work, og resertifisert i 2023 – det er vi veldig stolte av.

AUTORISERTE FORHANDLERE
Hydroscand AS har flere autoriserte forhandlere. Dette er for å dekke større deler av landet med den beste kompetansen du som kunde kan trenge. Alle våre forhandlere kan tilby store deler av Hydroscands økende produktsortiment innen slanger og ledningskomponenter.

MARKEDETS BREDESTE SORTIMENT
Vi har et komplett sortiment av slanger og ledningskomponenter, totalt over 45.000 artikler i vårt sortiment. Foruten hydraulikk- og industrislanger, markedsfører vi alle typer av slangekuplinger, adaptere, snittringsarmatur, kragekuplinger, ORFS-kuplinger, rørklammer, kuleventiler og forskjellig tilbehør. Vi tar også fram kundetilpassede løsninger.

KONTAKT HYDROSCAND:
Telefon: +47 22 91 89 00

Hydroscand har en rekke avdelinger i Norge. Her kan du finne kontaktinformasjon til samtlige avdelinger, samt servicekontoret og lageret på Frogner i Lillestrøm kommune.