Nordkontakt AS

http://www.nordkontakt.no/

Nordkontakt AS er en ingeniørbedrift med 70 dyktige medarbeidere innenfor hovedområdene automasjon og informasjonsteknologi.

Vi leverer produkter og tjenester på alle nivå i prosessen, fra enkle komponenter til ferdige idriftsatte anlegg. Nordkontakt AS har hovedkontor i Bodø og avdelingskontor i Harstad.

I tillegg til dette er Nordkontakt AS majoritetseier i Lofoten Elektro AS med ca 65 ansatte fordelt på avdelinger i Svolvær og Leknes. Nordkontakt er ledende innenfor sitt område i Nord-Norge og har en historikk tilbake til 1966. Gruppen har til sammen over 200 MNOK i omsetning.

Vårt mål er å bidra til våre kunders verdiskaping ved å tilby innovasjon, best kundeservice og våre dyktige medarbeidere. Nordkontakt AS er eid av Elektro-gruppen i Bodø, et av Norges største elektrokonsern.

Våre Avdelinger:

Automasjon
Nordkontakt AS har levert PLS-løsninger siden 1984 og har i dag 15 ingeniører og 5 automatikere/teknikere som jobber med automatikk, driftskontrollanlegg (SD-anlegg) og programvareutvikling.

Sjømat
Nordkontakt AS har levert PLS-løsninger siden 1984 og har i dag 16 ingeniører og 5 automatikere/teknikere som jobber med automatikk og driftskontrollanlegg (SD-anlegg). Avdeling Sjømat jobber dedikert mot sjømatnæringen. Vårt hovedfokus er skreddersydde automasjons-løsninger rettet mot settefiskanlegg, stamfiskanlegg, matfiskanlegg og slakteri.

Installasjon
Vår installasjons-avdeling er et sammensatt team bestående av Installatør, prosjektledere, montører og lærlinger. Installasjons-avdelingens hovedoppgave er å støtte våre automasjons-leveranser. Installasjons-avdelingen driver i hovedsak med installasjon innen industri, men vi tar også på oss andre typer oppdrag innen bolig og næring.

KONTAKT NORDKONTAKT:
Adresse: Jernbaneveien 23, 8012 Bodø, Norge
Mail: post@nordkontakt.no
Telefon: 75 55 05 00