Norsk Cobot Senter AS

https://norskcobotsenter.no/

Norsk Cobot Senter ble etablert i februar 2020 av Kjell Sæther og Kristian Sortland. Vi hadde en felles oppfatting om hvordan vi kunne løse mange utfordringer hos norske produksjonsbedrifter. Vi visste at det fantes mange gode automasjons- og robotikk-bedrifter i landet vårt.

Samtidig har vi over lengre tid erfart at norsk produksjon er «gammeldags» og manuell. Her så vi at noe kunne gjøres: Det manglet et skyv for å vekke produksjonsbedriftene samtidig som automasjons- og robotikk-aktørene trengte mer arbeid. Denne ideen ble presentert for Universal Robots, og NCS  ble deretter distributør for UR i Norge. NCS jobber i dag med å informere bedrifter om hva som kan gjøres med coboter fra Universal Robots. NCS er fra august 2021 også distributør for Kawasaki Robots i Norge

NCS jobber med å forkynne budskapet om mulighetene med Universal Robots og Kawasaki industri roboter. Dette gjør vi på forskjellige måter. Hovedsakelig jobber vi med å samle bedrifter i en bestemt region hvor vi holder seminar med workshop. På denne måten får vi informert flest mulig bedrifter om cobotene og hva de kan gjøre, samtidig som at deltakerne får testet cobotene selv. Vi er også mye på veien og har individuelle besøk med befaringer og gratis demo av Universal Robots samt informasjon om Kawasaki roboter.

Vår visjon er å bli en sentral aktør for å ivareta norsk produksjon og bidra til at den produksjonen vi har blir værende i Norge.
Norsk Cobot Senter jobber hardt for å informere norske bedrifter om mulighetene for besparelse ved å benytte Universal Robots og/eller Kawasaki i produksjon. Norge er dessverre langt bak de fleste andre land i Europa når det kommer til å automatisere produksjon.

Vi har på kort tid etablert et stort nettverk av fremoverlente systemintegratorer som deler vårt syn når det kommer til samarbeid og at vi sammen skal redde produksjons Norge!
Vi har levert mange coboter i spennende prosjekter. Sammen i senteret vokser vi fort.

Norsk Cobot Senter består av selgere som har lang erfaring med teknisk salg og sammen har vi hundrevis av befaringer bak oss. Det vi har erfart er at norsk produksjon dessverre er veldig «gammeldags» i forhold til teknologiske hjelpemidler som nå finnes for å enkelt kunne effektivisere.

Våre erfaringer tilsier at vi dessverre skal miste mer produksjon i Norge. Vi opplever også at flere og flere bedrifter har bestemt seg for å effektivisere sin produksjon, og vi er utrolig glade for å være en påvirkende aktør for at dette nå skjer hos mange bedrifter.

Samarbeid fremfor konkurranse 

  • Vi vil alltid opptre ærlig og redelig
  • Kunden kommer alltid først
  • Vi er ikke sterkere enn det svakeste ledd