United Components AS

http://www.ucdk.com/

Bedriftens navn: United Components AS
Lokalisering: Lollandsvej 33, 5500 Middelfart Danmark
Type virksomhet: Leverandør
Antall ansatte: 8 personer

Om bedriften:
Vårt produktprogram består av high-end komponenter fra de mest innovative produsentene i Europa. Det meste er ledende innenfor sitt område. Vi har gjennom et strengt utvalg av samarbeidspartnere sikret de beste løsningene for deg som kunde, noe som minimerer ditt behov for ressurser i forbindelse med søk og utvelgelse av komponenter.

Basert på vår dyptgående rådgivning og kunnskap om applikasjonene deres, kan vi tilby og hjelpe med optimalt tilpassede applikasjonsløsninger. Og helt uten problemer med snittflater, da vår kompetanse gjør at vi har den samlede løsningen i fokus.

 


Direktør Niels H. Sørensen ved United Components AS svarer:

Hva produserer dere?
Vi kan levere mesteparten av de komponenter som kreves for å bygge en spesialmaskin, fra store deler som f.eks. basis i hele maskiner til små deler som støtdempere, men vi prøver alltid å gi best mulig rådgivning til den aktuelle applikasjonen, slik at vi er sikre på at kunden har den optimale funksjonen og løsningen. Vi bygger ikke ferdige spesialmaskiner siden våre største kunder er de ledende maskinbyggerne i Skandinavia.

Hva betyr automatisering for bedriftens resultat?
Automatisering blir stadig viktigere i høykostland som Norge. Ved å tenke smart og utvikle effektive og stabile løsninger kan vi konkurrere med lavkostland som f.eks. asiatiske land. Det er her våre komponenter er avgjørende for det endelige resultat.

Hva er ditt inntrykk av automatisering i norsk industri?
Jeg er virkelig imponert over kvaliteten på automatisering i norsk industri. Når jeg sammenligner med danske og svenske maskinbyggere og firmaer, er de norske maskinbyggerne innovative, allsidige og ligger på et høyt nivå, og produserer svært gode løsninger i høy kvalitet.