Næringsmiddel 2018
Nøkkelord for å lykkes med næringsmiddelorientert produksjon i Norge er effektiv, sikker og bærekraftig produksjon. For å oppnå denne effektiviteten må produksjonsbedrifter stadig utvikle og endre seg.
Konkurransekraft med Industri 4.0
På årets konferanse er programmet bygd spesielt rundt foredrag rettet mot hvordan Industri 4.0 er implementert i ulike produksjonsbedrifter. Dette indikerer at Industri 4.0 ikke lenger er et ullent begrep som ingen helt forstår, men at det fungerer i praktisk bruk i industrien. Dette gjør at produksjonen blir billigere og bedre – og skaper reell konkurransekraft for de som utnytter det på riktig måte.
Alt har en verdi
Vi viderefører fokuset på å utnytte alle råstoffene fra produksjonen slik at også tradisjonelt avfall kan bidra til lønnsomhet i produksjonen. Her har vi adoptert Nortura sitt begrep om avfall som verdi i form av begrepet plussprodukter. Alt har en verdi, forutsatt at en gjør det på den riktige måten. Her er det flere bidrag fra foredragsholdere som belyser hvordan de har utnyttet dette positivt inn i sin produksjonsprosess.
Bedriftsbesøk til HOFF SA
HOFF SA er størst i Norge innen potetforedling, og tar hånd om en tredel av landets potetproduksjon. Flere av produktene er markedsledende, og markedsføres i hovedsak under varemerket HOFF til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet, og til annen næringsmiddelindustri.
Hvis du ønsker å delta må du huske å krysse av for dette når du melder deg på konferansen.
Alt i alt blir dette to interessante dager med gode foredrag med bedriftsbesøk som sammen med presentasjoner fra leverandørindustrien skaper en arena for relasjonsbygging og nyttig nettverk for den enkelte. Velkommen!