NFEA partner til Nordens største robotmesse

R-24 er Nordens største robotmesse og arrangeres annethvert år i Odense i Danmark. NFEA er partner til messen, og skal også denne gang delta med faglig innhold og besøk på messen.

Arrangementet så dagens lys i 2022 og gikk da – som du kanskje gjetter – under navnet R-22. Messen samlet da over 100 utstillere og bød dessuten på en lang rekke faglige seminarer og konferanser.

NFEA arrangerte den gang Get Together for norske og finske deltakere, vi hadde ansvaret for et seminar under messen og vi gjorde det mulig for norske deltakere å bli med på en rekke spennende bedriftsbesøk i Odense.

Etter forrige suksess er ambisjonen for neste års arrangement klar: R-24 streber etter å bli Europas beste utstillingsvindu for de mest banebrytende løsningene med robotteknologi, automasjon og droner.

Best Cases fra Norge

R-24 arrangeres i Odense Congress Center 13. – 15. mars. Også denne gang er planen at NFEA skal stå for et faglig seminar i forbindelse med messen. Tema for R-24 er roboter, automatisering og droner. Det er naturlig at vårt faglige bidrag også vil handle om dette. Vi planlegger å trekke frem norske Best Cases, og vise det europeiske publikummet gode eksempler på suksesshistorier fra norsk industri innenfor disse fagområdene.

NFEA er partner

Det er en rekke bedrifter og foreninger fra flere land som står bak R-24. At NFEA er partner til messen betyr at vi får mulighet til å være med å påvirke hvordan arrangementet skal være. Vår direktør Karin Sundsvik sitter i R-24s Advisory Board og deltar i jevnlige møter for å planlegge det kommende arrangementet. Blant andre deltakere i dette rådet er The Robotics Society i Finland, AER Automation fra Spania, tyske IHK Flensburg og Syd-Danske Universitet – for å nevne noen.

Bli med

R-24 er et gratis arrangement for sluttbrukere og fagfolk innen bransjer som bygg, landbruk, produksjon, energi og helseteknologi. Robotmessen har fokus på implementering, og her kan du få gode råd fra virksomheter som allerede selv har tatt i bruk roboter og droner.

NFEA vil oppfordre norske leverandører og sluttbrukere om å delta på R-24. Vi inviterer til å delta på messen som utstiller, eller å delta som besøkende på messen. Det blir en serie med interessante seminarer hver dag under R-24. I tillegg arrangeres en egen Delegation Tour, og selvsagt er jo selve messen med alle utstillerne et stort høydepunkt i seg selv. Så er jo Odense også en meget «smuk» by. Benytt anledningen til å være turist i Danmarks tredje største by. Odense er også kjent for sin gode marsipan og som fødestedet til den kjente danske eventyrforfatteren HC Andersen.

Delegation Tour

Dagen før messen starter arrangeres det en såkalt Delegation Tour. Her kan man melde seg på (begrenset antall plasser) og være med på besøk til en rekke ledende robot- og dronebedrifter i Odense-regionen. Pakken inneholder dessuten frokost på hotell, transport, fem bedriftsbesøk, lunsj og en nettverkssamling med mat og drikke. Delegation Tour er et supert opplegg for deg som vil ha et ferdig skreddersydd opplegg hvor du slipper å planlegge selv.

Egen dag for studenter

Den siste dagen på R-24 er spesielt rettet mot studenter. Her kan du som student besøke R-24 og oppleve konferanser og skreddersydde workshops. Her kan universiteter, videregående skoler, tekniske skoler, samt andre utdanningsinstitusjoner oppdage dagens og morgendagens trender innen roboter, automasjon og droner.

Du kan lese mer om R-24 her: https://roboticsevent.eu/en/

Nyheter

Prisøkning fra 15. august

25.06.24

NFEA er lidenskapelig opptatt av å tilby de beste kompetansegivende kursene og konferansene innen digitalisering. For fortsatt å kunne tilby deg det aller beste produktet ser vi oss nødt til å øke våre priser fra 15. august 2024. Hovedårsaken er at vi opplever kraftig kostnadsøkning på hotellene der vi arrangerer våre aktiviteter.

Les mer

Vellykket student-tur til Portugal

31.05.24

Studentene ved Industriell kjemi og bioteknologi ved NTNU i Trondheim har vært på ekskursjon til Portugal. De hadde fått 50.000 kroner i stipend fra NFEA for å gjennomføre studieturen. Nå er studentene hjemme igjen etter et vellykket opphold i Portugal, og her er deres reisebrev.

Les mer

Eliaden 2024 vel gjennomført

Over 20.000 besøkende ble fasit for jubileumsutgaven av Eliaden. Messa som samler bransjene innen elektro, energi og industri feiret i år sitt 40 års jubileum. NFEA deltok med stand og seminar.

Les mer

NFEA med seminar under R-24

26.03.24

NFEA arrangerte seminar under teknologimessen R-24 i Odense i Danmark. Vi møtte også mange spennende bedrifter i løpet av vårt tre dagers opphold i H.C. Andersens fødeby. R-24 ble arrangert i Odense Congress Center 13. – 15. mars.

Les mer

Alt klart for Eliaden 2024

11.04.24

I år feirer Eliaden 40 år og på jubileumsutgaven blir det en fullstappet messe og et godt faglig program. Hver dag under Eliaden 2024 blir det seminar på Åpen Scene i Automatiseringshallen. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres 28. - 30. mai 2024 på NOVA Spektrum

Les mer