NFEA ROBOTICS

Velkommen til portalen for robotnettverket NFEA Robotics. Her vil vi legge ut informasjon om nettverket, artikler, invitasjoner og annen relevant informasjon om robotteknologi og robotisering. Siden oppdateres fortløpende.

Kontaktinformasjon til NFEA Robotics:
Tom Kristian Venger
Tlf 90133044
E-post: tkv@nfea.no

 


Publisert 21. august 2017
NFA ROBOTICS  MED GJESTEINNLEGG UNDER OMRONS MOBILE ROBOTER-TURNE
NFA Robotics leder Tom Kristian Venger deltar som gjesteforeleser på NTNU Ålesund fredag 25. august når Omron inviterer til seminar om mobile roboter. Omron er i disse dager på turne med sine mobile roboter. Turneen starter i Trondheim 22. august og avsluttes på Raufoss 15. september.
LES MER


Publisert 5. juli 2017:
NFA ROBOTICS DELTAR UNDER INDUSTRI FUTURUM
NFA Robotics skal være aktive under Industri Futurum 2017, som arrangeres i The Qube på Gardermoen 20. og 21. november.
Vi skal ha en stor robot-utstilling i messeområdet begge dagene og være ansvarlige for en heldags konferanse om robotteknologi tirsdag 21. november.
Arbeidsgruppen i NFA Robotics har delt seg i to komiteer, der den ene jobber med å etablere robot-utstillingen over 44 kvadratmeter, mens den andre halvparten utgjør fagkomiteen som skal sy sammen et spenende og lærerikt faglig robot-program. Du finner fortløpende informasjon om vårt tilbud under Industri Futurum på hjemmesiden til arrangementet. Der vil du også nå kunne melde deg på til Industri Futurum. Ikke glem å melde deg på den faglige konferansen ROBOTICS.
LES MER OM INDUSTRI FUTURUM


Publisert 5. juli 2017:
NFA ROBOTICS DELTAR UNDER ADVANCED ENGINNERING
Du møter oss under Advanced Enginnering 20. – 21. september. Vår leder Tom Kristian Venger holder innlegg og vi blir å finne på stand A2. Besøk oss gjerne for en spennende robot-prat.
LES MER OM ADVANCED ENGINEERING

 


Publisert 22. februar 2017:
KOM I GANG MED ROBOTISERINGEN
Denne videoen fra vår danske søsterforening, DIRA (Dansk Robot Netværk) viser deg hvor enkelt det er å komme i gang med robotisering i din virksomhet:


 

Arrangement