IFR

NFEA er Industry Association-medlem i IFR - International Federation of Robotics. NFEA er Norges eneste bransjeforeningsmedlem i IFR.

International Federation of Robotics ble etablert i 1987 og jobber for å styrke robotindustrien i verden. IFR er dessuten en anerkjent kilde til statistikk om det globale robotmarkedet. IFR har mer enn 60 medlemmer som inkluderer nasjonale robotforeninger, forskningsinstitutter, robotleverandører og integratorer.

IFR er «stemmen» til den globale robotindustrien og ønsker å synliggjøre de positive effektene av implementering av robotsystemer: økt produktivitet, økt konkurransekraft og bedre økonomi.

NFEA vil representere Norge i denne sammenhengen, og vil selvfølgelig bidra med informasjon om det norske markedet og om norske teknologimiljøer. Samtidig får vi en stemme i IFR’s generalforsamling, og vi kan nominere norske medlemmer til ulike teknologiske komiteer i IFR.


NYHETSBREV FRA IFR

IFR publiserer nyhetsbrev fire ganger i året.
Du kan abonnere på IFR nyhetsbrev direkte ved å registrere deg på IFRs hjemmeside. Et godt stykke ned på siden vil du finne feltet for registrering, som vist på bildet under.

 

 

Arrangement