Prisøkning fra 15. august

NFEA er lidenskapelig opptatt av å tilby de beste kompetansegivende kursene og konferansene innen digitalisering. For fortsatt å kunne tilby deg det aller beste produktet ser vi oss nødt til å øke våre priser fra 15. august 2024. Hovedårsaken er at vi opplever kraftig kostnadsøkning på hotellene der vi arrangerer våre aktiviteter.

Lav medlemskontingent

NFEAs medlemmer har hatt et ønske om at inngangsbilletten på et medlemskap skal være så lav som mulig. Så har de akseptert å betale litt mer når de faktisk deltar på arrangementer. Ettersom medlemmer får solide rabatter på våre arrangementer, er kontingenten kjapt tjent inn igjen når bedriften deltar på noe.

Etter pandemien har vi merket en stadig økning i prisene vi må betale til hotellene for å arrangere våre kurs og konferanser. Dessuten har prisstigningen i samfunnet de siste årene vært formidabel. Våre konferansepriser har derimot vært tilnærmet uforandret siden 2018.

Prisøkning fra 15. august

For fortsatt å kunne arrangere kurs og konferanser på hoteller som tilfredsstiller våre kvalitetskrav ser vi oss derfor nå nødt til å øke våre priser, med virkning fra 15. august.

Deltakeravgiften på konferanser økes nå til 9.000 kr for medlemmer og 11.000 kr for ikke-medlemmer. Mange leverandører ønsker å profilere seg med utstilling på våre konferanser. Prisen for stand blir fra 15. august 11.000 kr, mens utstilling med logo vil koste 15.000 kr. Deltakeravgift kommer i tillegg, som i dag. For ordens skyld: Det blir ingen endring i medlemskontingenten.

Våre inntekter

NFEA får sine inntekter fra medlemskontingent og deltakeravgift på våre arrangementer. I tillegg har vi noen medlemsbedrifter som ønsker å bidra ekstra til foreningen ved å være partner, hovedsponsor eller sponsor.

Å være en ideell, faglig organisasjon betyr at vi ikke har noen eiere som skal tjene penger på oss.  Vi skal heller ikke samle store overskudd «på bok», men pløye gode resultater tilbake til medlemmene våre. Imidlertid må vi ha nok egenkapital til å kunne operere trygt og profesjonelt – både som tjenestetilbyder og arbeidsgiver.

Nyheter

Vellykket student-tur til Portugal

31.05.24

Studentene ved Industriell kjemi og bioteknologi ved NTNU i Trondheim har vært på ekskursjon til Portugal. De hadde fått 50.000 kroner i stipend fra NFEA for å gjennomføre studieturen. Nå er studentene hjemme igjen etter et vellykket opphold i Portugal, og her er deres reisebrev.

Les mer

Eliaden 2024 vel gjennomført

Over 20.000 besøkende ble fasit for jubileumsutgaven av Eliaden. Messa som samler bransjene innen elektro, energi og industri feiret i år sitt 40 års jubileum. NFEA deltok med stand og seminar.

Les mer

NFEA med seminar under R-24

26.03.24

NFEA arrangerte seminar under teknologimessen R-24 i Odense i Danmark. Vi møtte også mange spennende bedrifter i løpet av vårt tre dagers opphold i H.C. Andersens fødeby. R-24 ble arrangert i Odense Congress Center 13. – 15. mars.

Les mer

Alt klart for Eliaden 2024

11.04.24

I år feirer Eliaden 40 år og på jubileumsutgaven blir det en fullstappet messe og et godt faglig program. Hver dag under Eliaden 2024 blir det seminar på Åpen Scene i Automatiseringshallen. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres 28. - 30. mai 2024 på NOVA Spektrum

Les mer

NFEA møtte Global Robot Cluster

25.03.24

NFEA er invitert til å delta på Daegu Global Robot Business Forum som arrangeres i Korea 23. – 26. oktober. Invitasjonen kom under et møte NFEA hadde med den koreanske ledelsen for Global Robot Cluster i Odense i Danmark i mars.

Les mer