Studentmedlemskap

NFEA – Norsk Forening for Elektro og Automatisering er en politisk uavhengig ideell medlemsforening med fokus på elektro og automatisering. Vi er en organisasjon for bedrifter, privatpersoner, forsknings-/undervisningssteder og studenter. Felles for våre medlemmer er at de utvikler, bruker eller leverer avanserte tekniske automatiseringsløsninger.

Vi arbeider med nettverksbygging, kompetanseutvikling og økt konkurranseevne for norsk industri. Vi er også opptatt av å sikre rekruttering til høyere utdannelse innen teknologi og realfag, og tilbyr derfor gratis medlemskap for studenter innen disse fagområdene.

Som studentmedlem i NFEA får du mulighet til å delta på våre konferanser til svært lave studentpriser, noen ganger helt gratis faktisk.
En annen fordel er at du får tilgang til nettverket vårt av bedrifter og fagperson. Dette kan gi deg store fordeler når du skal søke sommerjobb, skaffe deg praksisplass og søke jobb.
Du utvider også ditt eget kontaktnett av studentkolleger fra andre skoler og studieretninger.
Og den kanskje største fordelen: DET ER HELT GRATIS Å VÆRE MEDLEM!

Medlemsfordeler for studenter:

> Et nettverk allerede før du er ferdigutdannet
> Gratis medlemskap til du har avsluttet studiene
> Tilgang på informasjon om faglige aktiviteter
> Pris for beste bachelor/ masteroppgave
> Stipendordninger
> Rabatt på konferanser

Meld deg inn her

Btw: du abonnerer vel på nyhetsbrevet vårt?

Arrangement

ELIADEN 2024

Lillestrøm
28.05.24

Hver dag under Eliaden 2024 blir det seminar på Åpen Scene i Automatiseringshallen. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres 28. - 30. mai 2024 på NOVA Spektrum

Les mer og meld deg på