Oso Hotwater AS

https://osohotwater.no/

OSO er en av Norges første miljøbedrifter med over 50 års innsats for å forene menneske, miljø og industri.  Miljøsatsningen i OSO startet i 1956 med Reidar Braathen jr., som skapte «Skandinavias mest miljøvennlige selskap» (SCANVAC prisen). Etter 50 år med kontinuerlig innsats for både indre- og ytre miljø, tildelte GRIP v/ miljøvernminister Arild Hareide OSO «Glassbjørnen» hederspris for vårt miljøarbeid.

Takket være trofast tillit fra våre kunder har OSO blitt et begrep både for varmtvann og miljøvern. Produkter med ekstremt lang levetid og markedets laveste varmetap er vårt viktigste bidrag til miljøregnskapet, i tillegg til en produksjon uten miljøskadelige utslipp av noe slag. Kjærlighet til naturen er fundamentet for vårt miljøengasjement, og målsetningen er den samme som for 50 år siden; VERN VÅR VAKRE VERDEN

OSO har bestemt seg for å produsere i Norge – mot alle odds. Vi har motvirket verdens høyeste kostnadsnivå med kontinuerlig automasjon gjennom 40 år og er stolte av å være en av Norges mest robotiserte virksomheter. Satsningen gir OSO flere konkurransefortrinn og muligheten til å levere den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris. Familieeierskapet er langsiktig med høy investeringsvilje for å holde kompetanse og arbeidsplasser i Norge.

PROSESSFORDELER:

UNIK TEKNOLOGI
Vi designer våre egne prosesser og sikrer 100 % eierskap til teknologien vi benytter. Egen utvikling, produksjon og programmering av avansert produksjonsutstyr med robot-, laser-, og vision- systemer. Lean / Six Sigma filosofi og standardisert prosessbilde sikrer effektivitet i produksjonen.

ENESTÅENDE SVEISEKVALITET
ISO 3834-2 sertifisert (Kvalitetskrav for smeltesveising av metaller) produksjon med WPS prosedyrer støttet av WPQR (Kvalifisering av sveiseprosedyrer). Fullt automatiserte sveiseprosesser med 100 % kontroll av nøkkel-parametere i linjen. Ingen misfarging av HAZ (varmepåvirket sone) etter sveising.

100 % PROSESSKONTROLL
Produksjon i verdens dyreste land har sine fordeler – vi begynte å automatisere for 40 år siden. I dag er vi en av svært få systemintegratorer for KUKA Robotics GmbH. Automasjon gir oss en unik mulighet til å innføre 100 % prosesskontroll – uten å redusere effektiviteten.

EKSTERN SERTIFISERING
Ikke bare ta vårt ord for at alt er i orden – uavhengige, tredjeparts sertifiseringer gir ekstra trygghet for våre kunder.
•  ISO 45001 (Personellsikkerhet)
•  ISO 9001 (Kvalitet)
•  ISO 14001 (Miljø)
•  ISO 3834-2 (Sveis)

KONTAKT OSS:
Telefon +47 32 25 00 00

For annen kontaktinformasjon, KLIKK HER!