Scan Tech AS

https://www.scan-tech.no/

Scan Tech er Norges ledende leverandør av innovative løsninger for dekarbonisering av olje- og gassindustrien og videre fornybar vekst.

Scan Tech har fasilitetene, kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å levere gode tverrfaglige tjenester. Vi utvikler både enkeltstående produkter og større systemer, gjerne skreddersydd til våre kunders ønsker og behov. Ingen prosjekter er for store – eller for små – for oss.

Vedlikehold og modifikasjonsarbeid var selve kjernesegmentet da vi startet opp i 1995. I dag har vi et bredt utvalg av produkter og tjenester innenfor dette segmentet i olje- og gassindustrien.

Scan Tech har 25 års erfaring med utvikling av innovative løsninger innen kran- og løfteteknologi. Derfor kan teamene våre tilby design, engineering og implementering av løsninger tilpasset alle forhold, også de mest ekstreme i det værharde offshoremiljøet.

Scan Tech Fornybar tilbyr et bredt spekter av kvalitetsløsninger for vindkraft offshore. Vi er erfarne leverandører av tjenester og produkter innen alt fra produktutvikling og produksjon til drift og vedlikehold. Dette inkluderer utstyr og personell til inspeksjon, vedlikehold og oppgradering av vindmøllebladene, hvor typiske oppdrag kan være inspisering og reparasjon av bladene før montering og inspisering og reparasjon av blader som er skadet av lyn.

Kontakt oss:

Adresse: Finnestadsvingen 23, 4029 Stavanger
Telefon: (+47) 51 54 54 00
Email: scantech@scan-tech.no