Market Analysis of Robot and Automation Firms in Norway

HowToRobot i samarbeid med NFEA har i dag lansert en splitter ny markedsrapport om robotisering i Norge. Rapporten gir en oversikt over de mange og varierte robot- og automasjonsleverandørene, produsentene, integratørene og rådgiverne i Norge.

Rapporten er basert på data fra portalen HowToRobot.com, forskning utført av de uavhengige rådgiverne Gain & Co, og markedsinnsikt fra NFEA. Den gir en rekke ny statistikk og innsikt om det norske robotmarkedet.

Mange av NFEAs medlemsbedrifter er blant de 131 leverandørene som er analysert i rapporten. Rapporten gir deg den nyeste innsikten i leverandørlandskapet, som for eksempel størrelse, spesialiseringer, kundefokus til virksomhetene, med mer. Den inkluderer også en fullstendig liste med detaljer om hvert selskap som er analysert – nyttig for å finne partnere, forhandlere osv.

Få rapporten til medlemspris

Hele rapporten er tilgjengelig på HowToRobot-nettstedet for €750. Som medlem av NFEA er prisen kun €150 for de neste 30 dagene (gjelder til 11.11.22). NB: Krever rabattkode

I løpet av denne perioden kan du som medlem også kjøpe noen av HowToRobots andre robotmarkedsrapporter som dekker 20 forskjellige land med 50% rabatt. NB: Krever egen rabattkode

Etter de 30 dagene vil du fortsatt kunne få 15 % rabatt på enhver markedsrapport. NB: Krever egen rabattkode

Hvor finner jeg rabattkodene?

Rabattkodene (3 forskjellige) legges ikke ut, men er sendt på e-post til vår kontaktperson i alle våre medlemsbedrifter. Er du ansatt i en medlemsbedrift og trenger kodene? Sendt oss en e-post til nfea@nfea.no.

 

NFEA har ingenting med salget av rapporten å gjøre. Salget håndteres i sin helhet av HowToRobot. Alle spørsmål vedrørende kjøp av rapporten må derfor rettes til HowToRobot.

Nyheter

Ny plattform for brukerforumet lansert

22.06.23

NFEAs brukerforum for OPC UA har nå fått en helt ny arena. Portalen er åpen for alle som jobber med eller har interesse for eller nytte av OPC UA. Plattformen som brukes er Discord og det er selvsagt helt gratis å delta i brukerforumet.

Les mer

EX-KOMP:2021 – NY REVISJON

12.01.23

LAST NED: Retningslinje for opplæring av personell som utfører arbeid knyttet til elektriske anlegg og elektrisk utstyr, eller er i tilknytning med installasjoner i eksplosjonsfarlige omgivelser. NY REVISJON UTE NÅ!

Les mer

Rapport fra årsmøtet

21.02.23

NFEAs årsmøte for 2022 ble holdt på Felix konferansesenter 21. februar 2023. Til tross for nok et utfordrende år med etterslep fra corona-årene - med usikkerhet knyttet til deltakelse på kurs og konferanser - gikk NFEA med overskudd i 2022.

Les mer