Market Analysis of Robot and Automation Firms in Norway

HowToRobot i samarbeid med NFEA har i dag lansert en splitter ny markedsrapport om robotisering i Norge. Rapporten gir en oversikt over de mange og varierte robot- og automasjonsleverandørene, produsentene, integratørene og rådgiverne i Norge.

Rapporten er basert på data fra portalen HowToRobot.com, forskning utført av de uavhengige rådgiverne Gain & Co, og markedsinnsikt fra NFEA. Den gir en rekke ny statistikk og innsikt om det norske robotmarkedet.

Mange av NFEAs medlemsbedrifter er blant de 131 leverandørene som er analysert i rapporten. Rapporten gir deg den nyeste innsikten i leverandørlandskapet, som for eksempel størrelse, spesialiseringer, kundefokus til virksomhetene, med mer. Den inkluderer også en fullstendig liste med detaljer om hvert selskap som er analysert – nyttig for å finne partnere, forhandlere osv.

Få rapporten til medlemspris

Hele rapporten er tilgjengelig på HowToRobot-nettstedet for €750. Som medlem av NFEA er prisen kun €150 for de neste 30 dagene (gjelder til 11.11.22). NB: Krever rabattkode

I løpet av denne perioden kan du som medlem også kjøpe noen av HowToRobots andre robotmarkedsrapporter som dekker 20 forskjellige land med 50% rabatt. NB: Krever egen rabattkode

Etter de 30 dagene vil du fortsatt kunne få 15 % rabatt på enhver markedsrapport. NB: Krever egen rabattkode

Hvor finner jeg rabattkodene?

Rabattkodene (3 forskjellige) legges ikke ut, men er sendt på e-post til vår kontaktperson i alle våre medlemsbedrifter. Er du ansatt i en medlemsbedrift og trenger kodene? Sendt oss en e-post til nfea@nfea.no.

 

NFEA har ingenting med salget av rapporten å gjøre. Salget håndteres i sin helhet av HowToRobot. Alle spørsmål vedrørende kjøp av rapporten må derfor rettes til HowToRobot.

Nyheter

Eliaden 2024 vel gjennomført

31.05.24

Over 20.000 besøkende ble fasit for jubileumsutgaven av Eliaden. Messa som samler bransjene innen elektro, energi og industri feiret i år sitt 40 års jubileum. NFEA deltok med stand og seminar.

Les mer

Vellykket student-tur til Portugal

Studentene ved Industriell kjemi og bioteknologi ved NTNU i Trondheim har vært på ekskursjon til Portugal. De hadde fått 50.000 kroner i stipend fra NFEA for å gjennomføre studieturen. Nå er studentene hjemme igjen etter et vellykket opphold i Portugal, og her er deres reisebrev.

Les mer

NFEA med seminar under R-24

26.03.24

NFEA arrangerte seminar under teknologimessen R-24 i Odense i Danmark. Vi møtte også mange spennende bedrifter i løpet av vårt tre dagers opphold i H.C. Andersens fødeby. R-24 ble arrangert i Odense Congress Center 13. – 15. mars.

Les mer

Alt klart for Eliaden 2024

11.04.24

I år feirer Eliaden 40 år og på jubileumsutgaven blir det en fullstappet messe og et godt faglig program. Hver dag under Eliaden 2024 blir det seminar på Åpen Scene i Automatiseringshallen. Eliaden er en av Norges største fagmesser og arrangeres 28. - 30. mai 2024 på NOVA Spektrum

Les mer

NFEA møtte Global Robot Cluster

25.03.24

NFEA er invitert til å delta på Daegu Global Robot Business Forum som arrangeres i Korea 23. – 26. oktober. Invitasjonen kom under et møte NFEA hadde med den koreanske ledelsen for Global Robot Cluster i Odense i Danmark i mars.

Les mer