Market Analysis of Robot and Automation Firms in Norway

HowToRobot i samarbeid med NFEA har i dag lansert en splitter ny markedsrapport om robotisering i Norge. Rapporten gir en oversikt over de mange og varierte robot- og automasjonsleverandørene, produsentene, integratørene og rådgiverne i Norge.

Rapporten er basert på data fra portalen HowToRobot.com, forskning utført av de uavhengige rådgiverne Gain & Co, og markedsinnsikt fra NFEA. Den gir en rekke ny statistikk og innsikt om det norske robotmarkedet.

Mange av NFEAs medlemsbedrifter er blant de 131 leverandørene som er analysert i rapporten. Rapporten gir deg den nyeste innsikten i leverandørlandskapet, som for eksempel størrelse, spesialiseringer, kundefokus til virksomhetene, med mer. Den inkluderer også en fullstendig liste med detaljer om hvert selskap som er analysert – nyttig for å finne partnere, forhandlere osv.

Få rapporten til medlemspris

Hele rapporten er tilgjengelig på HowToRobot-nettstedet for €750. Som medlem av NFEA er prisen kun €150 for de neste 30 dagene (gjelder til 11.11.22). NB: Krever rabattkode

I løpet av denne perioden kan du som medlem også kjøpe noen av HowToRobots andre robotmarkedsrapporter som dekker 20 forskjellige land med 50% rabatt. NB: Krever egen rabattkode

Etter de 30 dagene vil du fortsatt kunne få 15 % rabatt på enhver markedsrapport. NB: Krever egen rabattkode

Hvor finner jeg rabattkodene?

Rabattkodene (3 forskjellige) legges ikke ut, men er sendt på e-post til vår kontaktperson i alle våre medlemsbedrifter. Er du ansatt i en medlemsbedrift og trenger kodene? Sendt oss en e-post til nfea@nfea.no.

 

NFEA har ingenting med salget av rapporten å gjøre. Salget håndteres i sin helhet av HowToRobot. Alle spørsmål vedrørende kjøp av rapporten må derfor rettes til HowToRobot.

Nyheter

World Robotics Report: «All-Time High»

01.11.22

Mer enn 500.000 nye industriroboter ble installert på fabrikker over hele verden i 2021. Det viser nye tall fra World Robotics Report 2022 som ble lagt frem i Frankfurt i oktober. Det er en økning på 31 prosent sammenliknet med 2020. I verden totalt finnes det nå hele 3,5 millioner roboter.

Les mer

Jubileum for regionseminaret i Grenland

08.09.22

For 30. gang er det blitt arrangert industriseminar i regi av regionstyret i Grenland. 75 personer deltok på jubileumsarrangementet som ble avholdt hos Yara i Porsgrunn 1. september. Også i år bestod arrangementet av et faglig seminar etterfulgt av en sosial del med båttur til Seivall for den tradisjonsrike grillmiddagen.

Les mer

Fullspekket arrangementshøst

04.07.22

NFEAs arrangementer står i kø utover høsten. Etter to år med pandemi og forbud mot fysiske konferanser kan elektro- og automatiseringsfolket glede seg til en høst fullspekket med kurs og konferanser.

Les mer

OPC UA Brukerforum

10.02.22

NFEA starter nå et OPC UA Brukerforum hvor OT- og IT-ingeniører med lidenskap for åpen og standardisert utveksling av operasjonelle data kan møtes for å bli kjent, diskutere, lære av hverandre og få til økt bruk av OPC UA og standardiserte informasjonsmodeller på tvers av industri-grener.

Les mer

Tredje beste robot-år noensinne

08.12.21

3 millioner industri-roboter opererer nå i fabrikker rundt om i verden. 384.000 av disse ble satt i arbeid i pandemiåret 2020, noe som gjør fjoråret til det tredje beste robot-året noensinne.

Les mer