Market Analysis of Robot and Automation Firms in Norway

HowToRobot i samarbeid med NFEA har i dag lansert en splitter ny markedsrapport om robotisering i Norge. Rapporten gir en oversikt over de mange og varierte robot- og automasjonsleverandørene, produsentene, integratørene og rådgiverne i Norge.

Rapporten er basert på data fra portalen HowToRobot.com, forskning utført av de uavhengige rådgiverne Gain & Co, og markedsinnsikt fra NFEA. Den gir en rekke ny statistikk og innsikt om det norske robotmarkedet.

Mange av NFEAs medlemsbedrifter er blant de 131 leverandørene som er analysert i rapporten. Rapporten gir deg den nyeste innsikten i leverandørlandskapet, som for eksempel størrelse, spesialiseringer, kundefokus til virksomhetene, med mer. Den inkluderer også en fullstendig liste med detaljer om hvert selskap som er analysert – nyttig for å finne partnere, forhandlere osv.

Få rapporten til medlemspris

Hele rapporten er tilgjengelig på HowToRobot-nettstedet for €750. Som medlem av NFEA er prisen kun €150 for de neste 30 dagene (gjelder til 11.11.22). NB: Krever rabattkode

I løpet av denne perioden kan du som medlem også kjøpe noen av HowToRobots andre robotmarkedsrapporter som dekker 20 forskjellige land med 50% rabatt. NB: Krever egen rabattkode

Etter de 30 dagene vil du fortsatt kunne få 15 % rabatt på enhver markedsrapport. NB: Krever egen rabattkode

Hvor finner jeg rabattkodene?

Rabattkodene (3 forskjellige) legges ikke ut, men er sendt på e-post til vår kontaktperson i alle våre medlemsbedrifter. Er du ansatt i en medlemsbedrift og trenger kodene? Sendt oss en e-post til nfea@nfea.no.

 

NFEA har ingenting med salget av rapporten å gjøre. Salget håndteres i sin helhet av HowToRobot. Alle spørsmål vedrørende kjøp av rapporten må derfor rettes til HowToRobot.

Nyheter

Rapport fra årsmøtet for 2023

14.02.24

NFEAs årsmøte for 2023 ble holdt på Thon Conference i Oslo 14. februar. Fjoråret har vært et godt år for NFEA med en rekordomsetning på over 12 millioner, og et overskudd på rundt 200.000 kroner. NFEA fikk et nytt æresmedlem og det ble delt ut en rekke andre priser.

Les mer

NFEA gir ekskursjon-støtte til NTNU-studenter

30.01.24

NFEA har i år valgt å gi økonomisk støtte i form av stipend til studentene ved studiet Industriell kjemi og bioteknologi på NTNU. De 50.000 kronene skal de bruke til å gjennomføre en ekskursjon til Portugal. Hele 80 studenter fra tredje klasse deltar på turen som er planlagt i mars 2024.

Les mer

Norge trenger økt kompetanse innen robot- og maskinsikkerhet

– Når robotene inntar nye områder i samfunnet er det avgjørende at vi har en formening om hva som er farlig og hva som er trygt. Det mener James Fox, applikasjonsingeniør hos Beckhoff Automation AS og tidligere lærer i automatisering og robotikk ved Kuben videregående skole.

Les mer